Dweet
Dweet

Kristinn Gudmundsson

Facility Manager and store manager
About

Jeg har 5 års erfaring fra salg og har arbejdet inden for retail og fitness. Fra min stilling som Store Manager hos Apple har jeg erfaring af B2B og B2C. Jeg er en struktureret og servicemindet person og er vant til at håndtere mange bolde i luften på samme tid. Jeg fik stillingen som Store Manager hos Apple på grund af min udadvendte personlighed og nysgerrighed. Jeg elsker at presse mig selv til at få et dybere kendskab til produkter for at give kunden en oplevelse ud over forventning. Derfor lærte jeg alt, hvad jeg kunne om de produkter og software, vi solgte hos Apple. Som et resultat havde jeg en af de bedst sælgende Apple butikker i Europa. Jeg er proces- og løsningsorienteret person, der sætter en ære i at bygge gode teams til at løse forskelligartede opgaver.

Previous Brands
Grillen Burgerbar Group,
Cafe Overfor,
Apple (Www.Epli.Is),
Hreyfing Blue Lagoon (Www.Hreyfing.Is),
Heilsuakademian,
Cafe Paris
Vín Og Skel,
Hotel Borg,
Hotel Holt (Www.Hotelholt.Is),
Work Experience
Kitchen supervisor og facility manager
Jan ‘18 - Oct ‘22
Grillen Burgerbar Group,

Grillen Burgerbar har 9 restauranter samt take-away og er placeret i København og på Jylland. Ansvarsområder/opgaver Bygningsvedligeholdelse Indretningsvedligholdelse Fix og reparere maskiner Kontakt til udlejer og suppliers Diverse håndverksopgaver Skabe processer og implementere Træningsmateriel for køkkenmedarbejdere e-smiley Resultater Forbedring af first impression for gæster og medarbejder Implementering af rengøringstjek Alle 8 restauranter, arbejdede på samme måde og med den samme standard. Optimerede processer i køkkenet, samt lavere lønprocent og vareforbrug.

Head Chef
Jan ‘14 - Jan ‘18
Cafe Overfor,

På Café Overfor tog jeg mig af alle større aktiviteter i køkkenet, fx madlavning, menuer, inventar og personale.

Store Manager
Jan ‘11 - Jan ‘14
Apple (Www.Epli.Is),

Epli, official Apple butik, med omkring 40 medarbejdere. Ansvarsområder/opgaver Daglig drift af butikken Sælger B2B og B2C Lagerstyring til butik Personal ansvar for 4 medarbejdere Træning af medarbejder Workshop for kunder Resultater Veluddannet personalet God humor i butikken Butikspersonalet mere professionelt Højere salg end tidligere.

Salesperson og group/personal træner
Jan ‘10 - Jan ‘14
Hreyfing Blue Lagoon (Www.Hreyfing.Is),

Hos Hreyfing arbejdede jeg på kontoret som sælger og som gruppe- og personlig træner. Jeg var salgsperson inden for salg til virksomheder og personer. Som gruppetræner fokuserer jeg mest på spinning, TRX, kettlebell og mange flere styrke- og evnekurser. Fra 2011 et deltidsjob som group trainer.

Group and personal træner (En af ejerene)
Jan ‘08 - Jan ‘10
Heilsuakademian,

På fitnesscentret Heilsuakademian var jeg group træner for voksne og børn, inden for bootcamp, spinning, styrke- og evnekurser, seminar for overvægtige børn. Jeg arbejdede også som sælger og assistent i fitnesscentret.

Head Chef
Jan ‘06 - Jan ‘08
Cafe Paris

Café Paris var det mest populære café i Reykjavík. På Café Paris varetog jeg alle større aktiviteter i køkkenet, fx madlavning, menuer, inventar og personale.

Ejer og Head Chef
Jan ‘05 - Jan ‘06
Vín Og Skel,

Vín og skel var en restaurant i belgisk stil med god vin og frisk fisk og skaldyr. Hos Vín og skel var jeg en af to ejere og tog mig af alle større aktiviteter i køkkenet f.eks. madlavning, menuer, inventar og personale.

Head Chef
Jan ‘01 - Jan ‘05
Hotel Borg,

Hotel Borg er et af de ældste hoteller i Reykjavík og har været kendt for sin stil i årtier. På Hotel Borg varetog jeg alle større aktiviteter i køkkenet for eksempel madlavning, menuer, inventar og personale.

Sous Chef
Jan ‘94 - Jan ‘00
Hotel Holt (Www.Hotelholt.Is),

Hotel Holt er et 5-stjernet hotel og spisested og er inden for Relais Chateaux-gruppen. På Hotel Holt var jeg i begyndelsen en kokkelærling men efter min uddanelse arbejdete jeg som sous chef og e.eks tilrettelage menuen i samarbejde med køkkenchefen. Uddannelse 1994-1998 Svendebrev som kok, praktik på Hotel Holt

Languages
Danish
Location Preference
To be discussed
Work Pattern
Full-time
Employment Preference
Permanent Positions
Copenhagen, Denmark